ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΦΥΣΙΚΗΣ 2 - ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019
- Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2019 -

Αγαπητοί φίλοι Φοιτητές,

στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση είναι αναρτημένη η βαθμολγία του μαθήματος της Φυσικής 2:

https://eclass.aspete.gr/modules/document/file.php/GM142/8EMATA-BA8MOLOGIES/2019-09-25-Civil-Ba8mologia-Physics2-eClass.pdf

Οι φοιτητές που θέλουν να δουν το γραπτό τους και να ζητήσυν διευκρινίσεις για το βαθμό που πήραν παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με email πρώτα  με μένα για να κανονίσουμε ημέρα και ώρα συνάντησης. Οι φοιτητές που βρίσκονται εκτός Αθηνών μπορούν να ζητήσουν διευκρινίσεις μέσω email.

Αναφορικά με την εξέταση της Φυσικής 2 θα ήθελα να σας εκφράσω την απογοήτευσή μου για την προκλητική αντιγραφή που έγινε από  ορισμένους φοιτητές που κάθονταν σε γειτονικά θρανία.

Προς ανακούφισή σας, θα ήθελα επίσης να σας ενημερώσω ότι από το Ακαδημαϊκό έτος 2019 - 2020 και μετά δεν θα διδάσκω πλέον τα μαθήματα Φυσική 1 και Φυσική 2 στο Τμήμα Εκπαιδευτικών Πολιτικών Μηχανικών. 

Ευχαριστώ όλους τους φοιτητές για τη συνεργασία που είχαμε και ζητώ συγγνώμη από τους φοιτητές εκείνους που ενδεχομένως απογοήτευσα.

ΘΑ είμαι πάντα στη διάθεσή σας κάθε φορά που νομίζετε ότι θα μπορούσα να φανώ χρήσιμος για σας. Το email μου θα είναι πάντα στη διάθεσή σας για να ρωτάτε ή να ζητάτε ότι θέλετε από μένα.

Καθηγητής Σιδερής Ε.