Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης

Ανακοινώσεις

ΧΡΗΣΗ ECLASS
- Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2018 -

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ email ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΧΟΡΗΓΗΘΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΑΠΟΡΙΠΤΕΤΑΙ Η ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ, ΕΠΠΑΙΚ ΚΑΙ ΠΕΣΥΠ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟ email ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΕΝΤΟΣ ΕΝΟΣ ΜΗΝΟΣ ΣΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΣ ΤΟΥΣ EMAIL. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ email ΣΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΘΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ.

ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ E-Class
- Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2018 -

Η σύνδεση για τους πρωτοετείς προπτυχιακούς φοιτητές θα γίνεται μόνο με τους κωδικούς που θα έχουν για την ηλεκτρονική γραμματεία και θα πατάνε σύνδεση με academic id

Οι παλαιότεροι προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές μπορούν να συνδεθούν με τον λογαριασμό που διαθέτουν στην πλατφόρμα έως ότου τους δοθεί η δυνατότητα χρήσης του κωδικού που διαθέτουν για την ηλεκτρονική γραμματεία.

Η σύνδεση για τους νεοεγγραφέντες φοιτητές ΕΠΠΑΙΚ-ΠΕΣΥΠ-ΕΠΠΕΜΕ θα γίνεται μόνο με τα στοιχεία που θα παραλάβουν΄στο email  που θα δηλώσουν κατά την εγγραφή τους στην πλατφόρμα.

Οι παλαιοί σπουδαστές ΕΠΠΑΙΚ-ΠΕΣΥΠ-ΕΠΠΕΜΕ-ΤΕ/ΔΕ μπορούν να να συνδεθούν με τον λογαριασμό που διαθέτουν ήδη στην πλατφόρμα.

 

Αναβάθμιση του eclass.
- Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2016 -

Η πλατφόρμα του eclass έχει αναβαθμιστεί στην έκδοση 3.4.4

 

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΑΦΙΣΑ 1ης ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ ΙΙΙ
- Δευτέρα, 01 Δεκεμβρίου 2014 -